نوبان، سایت نوبت دهی اینترنتی دکتر

وب اپلیکیشن نوبت دهی

در انتظار پاسخ...
آزمایش عفونت ادرار - باسلام خدمت خانم دکتر اینجانب در هفته 34 بارداری هستم و نتبجه آزمایش عفونت ادرار اینجانب بصورت زیر می باشد: (WBC 12-14 /hpf) (RBC 4-6 /hpf) (Epithel cells 8-10 /hpf) (Crystals,Casts,Mucus: Neg.) (Bacteria:Few) (Color:Yellow) (Appearance:Semi Clear) (Specific Gravity:1.009) ( PH:7) ( Protein,Glucose,ketone,Bilirubine,Urobilinogen: Neg.) (Blood/Hb:1+) (Ntrit:Neg) خواستم نظر جنابعالی را بدانم. با تشکر از زحمات شما
150 بازدید - تعیین نشده 0 ساله
پاسخ
دکتر قدسیه علوی
عفونت ادراری مشخص نموده یکهفته سفالکسین مصرف کنین